Comunitats Creatives

Les “comunitats creatives” son grups de persones que tenen la voluntat i les ganes d’utilitzar el teatre, i les arts en general, per questionar la societat. La Xixa a partir del projecte europeu COBU acompanya la creació i el desenvolupament d’aquestes comunitats creatives en grups autogestionats. Tothom pot ser part d’una comunitat creativa, l’important es tenir les ganes d’experimentar a partir del cos, el moviment, la reflexió, la veu etc..

La Xixa treballa per a construir comunitat i l’acompanyament a la creació i el desenvolupament de les comunitats creatives és un gran mitjà per a fer-ho. Partim de la premisa “Totes, tots som teatre” i ho acompanyem amb “Ciutadana no es qui viu en societat sinó qui la transforma”. En aquesta plataforma en l’apartat de metodologia pots trobar recursos de com portar a terme activitats a partir del Teatre Fòrum per tal de tenir propostes concretes per a les comunitats creatives. Si teniu qualsevol pregunta o comentari no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la nostra web.

www.laxixa.org

COBU

El projecte COBU acompanya la creació d’una xarxa d’autogestionada
de grups de voluntaris, que poden actuar de manera autònoma i independent de La Xixa com a organització. Per poder fer-ho, La Xixa realitzarà una sèrie de formacions i materials per a preparar i acompanyar adequadament aquestes comunitats creatives a partir de la supervisió i mentoria en les primeres etapes, així com la creació d’una plataforma per a conectar-les. Els països participants són: Hongria, França,Països Baixos, i Espanya). Podeu enviar un mail a activitats@laxixateatre.org si voleu +info. Tots els tallers i les formacions són gratuites.

La Xixa Fem Comunitat

La Xixa Fem Comunitat creem espais on ens podem retrobar com a èssers creatius, reconeixer la capacitat que tenim els grups humans de crear a partir de les nostres vides de qui som, de les nostres històries individuals i de les nostres històries col·lectives. Treballem a partir del Teatre de l’Oprimit d’A.Boal i del Treball de Processos d’A.Mindell per a la facilitació dels espais comunitaris.A l’apartat de metodologia trobareu fitxes de mètode que podeu portar a terme en els vostres propis grups acompanyades de fitxes d’activitats.

Treballem per la diversitat, per al reconeixement i l’expressiò de la diversitat invisibilitzada.

 

Mediació Artística

Vols accedir a el contingut de fitxes i contribuir a la plataforma de comunitats creatives? Inscriu-te aquí ! Es tot gratuit!

Metodolgia

Properament les informacions sobre tallers i formacions

Agenda

Show the events in AGENDA format, or EVENTS LIST

<< May 2021 >>
MonTueWedThuFriSatSun
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
No Events
Join us

Want to know further about the events and to discover other groups and meet others who would share the same interests?
Create an account
or
Login if you already have already registered