[op_container scroll_effect=”swing” nav_font_weight=”normal” snav_font_weight=”normal” fullscreen_scroll=”yes” fp_loopbottom=”yes” scroll_speed=”600″][op_item height=”1″ item_name=”11″ item_name_alias=”11″]
Comunitats Creatives

Les “comunitats creatives” son grups de persones que tenen la voluntat i les ganes d’utilitzar el teatre, i les arts en general, per questionar la societat.  La Xixa a partir del projecte europeu COBU acompanya la creació i el desenvolupament d’aquestes comunitats creatives en grups autogestionats. Tothom pot ser part d’una comunitat creativa, l’important es tenir les ganes d’experimentar a partir del cos, el moviment, la reflexió, la veu etc..

La Xixa treballa per a construir comunitat i l’acompanyament a la creació i el desenvolupament de les comunitats creatives és un gran mitjà per a fer-ho. Partim de la premisa “Totes, tots som teatre” i ho acompanyem amb “Ciutadana no es qui viu en societat sinó qui la transforma”. En aquesta plataforma en l’apartat de metodologia pots trobar recursos de com portar a terme activitats a partir del Teatre Fòrum per tal de tenir propostes concretes per a les comunitats creatives. Si teniu qualsevol pregunta o comentari no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la nostra web.

www.laxixa.org

[/op_item][op_item height=”1″ item_name=”22″ item_name_alias=”22″]
COBU

El projecte COBU acompanya la creació d’una xarxa d’autogestionada
de grups de voluntaris, que poden actuar de manera autònoma i independent de La Xixa com a organització. Per poder fer-ho, La Xixa realitzarà una sèrie de formacions i materials per a preparar i acompanyar adequadament aquestes comunitats creatives a partir de la supervisió i mentoria en les primeres etapes, així com la creació d’una plataforma per a conectar-les. Els països participants són: Hongria, França,Països Baixos, i Espanya). Podeu enviar un mail a activitats@laxixateatre.org si voleu +info. Tots els tallers i les formacions són gratuites.

[/op_item][op_item height=”1″ item_name=”33″ item_name_alias=”33″]
La Xixa Fem Comunitat

La Xixa Fem Comunitat creem espais on ens podem retrobar com a èssers creatius, reconeixer la capacitat que tenim els grups humans de crear a partir de les nostres vides de qui som, de les nostres històries individuals i de les nostres històries col·lectives. Treballem a partir del Teatre de l’Oprimit d’A.Boal i del Treball de Processos d’A.Mindell per a la facilitació dels espais comunitaris.A l’apartat de metodologia trobareu fitxes de mètode que podeu portar a terme en els vostres propis grups acompanyades de fitxes d’activitats.
Treballem per la diversitat, per al reconeixement i l’expressiò de la diversitat invisibilitzada. 
 

[/op_item][op_item height=”1″ item_name=”55″ item_name_alias=”55″]
Mediació Artística

Vols accedir a el contingut de fitxes i contribuir a la plataforma de comunitats creatives? Inscriu-te aquí ! Es tot gratuit!

[/op_item][op_item height=”1″ item_name=”66″ item_name_alias=”66″]
Metodolgia

Properament les informacions sobre tallers i formacions

[/op_item][op_item height=”1″ item_name=”77″ item_name_alias=”77″]
Agenda
[/op_item][/op_container]